Service - terug naar overzicht

Office Experience Design

Commerciële kantoren om te werken, te overleggen, te eten en drinken en te ontspannen

Revolutie van het kantoor

Na silicon valley in Californië, waar de jonge, energieke en creative startup mentaliteit een revolutie ontketende in de cultuur, het ontwerp en de inrichting van kantoren, konden Europa en Nederland niet achterblijven. Want eerlijk is eerlijk heel spannend was het decennialang nou niet echt in de Nederlandse kantoorbranche.

Gelukkig ligt die tijd inmiddels achter ons. Kantoren transformeerden van monotone ‘fabrieken’ naar sociale creative hubs waar je met veel plezier naar toe gaat. Net zo leuk als thuis. Zo beïnvloeden ze op positieve wijze de mentaliteit van werknemers, in veel gevallen middels een Identiteit die perfect de cultuur en DNA van de organisatie weerspiegeld. Want buiten dat kantoren tegenwoordig een fijne inspirerende plek zijn om te werken is ook hun verkoopkracht en impact qua storytelling van belang. Zo vertellen ze net zoals retail over de producten, diensten, cultuur en historie van de organisatie en inspireren en informeren op vergelijkbare wijze gebruikers én bezoekers. De indeling van het kantoor ging de afgelopen jaren ook flink op de schop. Kamers maakten plaats voor open werkzones en eigen bureaus voor circulatie werkplekken. Kantoren worden ook steeds slimmer en passen zich aan aan wijze van gebruik en hun gebruikers.

 

Gebruiker & Gast

Sinds 2000 zijn wij actief in het bedenken en ontwerpen van creatieve en verhalende kantoorconcepten. We hebben de complete transformatie van de branche van de afgelopen jaren meegemaakt en zijn goed op de hoogte van de laatste kantoortrends en -ontwikkelingen. Onze kantoren zijn naast goed werkbaar ook altijd een belevingswereld waarin de gebruiker en gast volledig ondergedompeld worden in de wereld van het desbetreffende bedrijf en/of haar branche. We zijn dan ook gepast trots dat ze als toonaangevend gezien worden in nationale en internationale boeken, tijdschriften en op blogs.

 

DOE JE MEE?

We praten je natuurlijk graag persoonlijk bij over alle nieuwe kantoren die we gerealiseerd hebben samen met onze klanten. Ook over onze visie op kantoorinrichting en eigen werkwijze. Maar nog liever brainstormen we samen met jou hoe jouw kantoorplannen voor de toekomst óók tot een experience te maken. Dat brengen we dan graag samen in een aantrekkelijk kantoor interieurontwerp waarbij beleving centraal staat. De brainstorm doen we graag vrijblijvend en voor niets. Zo kun jij onze strategische en belevingskracht van office experience design eens ervaren. Doe je mee? We ontvangen graag je bericht via onderstaande link.

 

Recente projecten

Geïntresseerd in een samenwerking in Office Design?

Wij informeren je graag over de mogelijkheden van jouw office design!