Service - terug naar overzicht

Hospitality Experience Design

Verhalende (uitgaans)gelegenheden om te eten en drinken, te ontspannen en te recreëren

Bijzondere plekken

Sinds de retail crisis is hospitality een groeimarkt in Nederland en daarbuiten. Nieuwe restaurants en eettentjes schieten als paddestoelen uit de grond aangejaagd door de voedselrevolutie die zich via social media hier ontketent heeft de afgelopen jaren. Je ziet overal op plekken in de stad nieuwe foodconcepten en koffiebars ontstaan. Elk goedlopend gerecht, keuken of (koffie)merk, allemaal hebben ze een eigen concept tegenwoordig. Bedrijven doen zelf ook meer en meer met eten en in steeds meer winkels kun je ook iets eten en drinken.

Gedurende deze ‘revolutie’ realiseerden wij onze eerste hospitality opdrachten. Zoals corporate restaurants, instore foodconcepten, het ontwerp van een lunchroom, een restaurant en uiteindelijk zelfs een Grand Hotel. We zijn zelf grote foodies en groot fan van nieuwe foodconcepten die om een zeer specifiek ontwerp vragen. Daarnaast reizen we graag en vaak, waarbij we verblijven op de meest bijzondere plekken. Van budget tot high-end. De ervaringen uit onze reizen dienen altijd als inspiratie. Zelfs voor onze woonhuizen en appartementen die door hun hedendaagse vormgeving, indeling en rijkheid aan kleuren en materialen hetzelfde comfort en escape bieden als een hip of luxe hotel. Inmiddels hebben we ruim 5 jaar ervaring in hospitality experience design en hebben ons hier met name de laatste jaren flink in weten te ontwikkelen.

 

De experience

Beleving is van groots belang. Een goed hospitality ontwerp prikkelt zintuigen en de mind. Het spreekt bewust een bepaalde doelgroep aan of verteld glashelder over de keuken en de etens- en drinkwaren of over een wijze van ontspannen, genieten en verblijven. Een unieke experience trekt mensen en inspireert tot events en activiteiten. Dat zien wij als de meerwaarde van goed hospiltality experience design!

 

DOE JE MEE?

We praten je natuurlijk graag persoonlijk bij over de verschillende foodconcepten, het restaurant en Grand Hotel die we onlangs gerealiseerd hebben samen met onze klanten. Ook over onze visie op hospitality experience design en onze werkwijze. Maar nog liever brainstormen we samen met jou hoe jouw hospitality project voor de toekomst óók tot een experience te maken. Dat brengen we dan graag samen in een aantrekkelijk hospitality design waarbij beleving centraal staat. De brainstorm doen we graag vrijblijvend en voor niets. Zo kun jij onze strategische en belevingskracht van hospitality experience design eens ervaren. Doe je mee? We ontvangen graag je bericht via onderstaande link.

 

Recente projecten

Geïntresseerd in een samenwerking in Hospitality Design?

Kom met ons in contact zodat we de mogelijkheden van jouw hospitality design kunnen bespreken.