Miele | Display Design

Perfect Promo

Eten, we zijn er allemaal dagelijks mee bezig. Koken en de keuken nemen al jaren een centrale plek in huis in. Daar wil Miele met haar innovatieve keukenapparatuur graag aan bijdragen. Innovatie en gebruikersgemak gaan hand in hand bij de keukenapparatuur van Miele. Trouw aan haar ‘Immer Besser’ merkbelofte brengt ze het allerbeste in de keuken; hoe heerlijk handig is het dat je via Miele@home kunt communiceren met je Miele keukenapparatuur, thuis én onderweg?

Koken

De stoomoven, het vlaggenschip van Miele’s keukenapperatuur, is de perfecte geavanceerde aanvulling in je keuken. Opwarmen, ontdooien, een snelle gezonde avondmaaltijd of een compleet diner voor al je gasten, met een Miele stoomoven zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel! Groenten en vis worden perfect gegaard. Ook aardappelen, vlees en rijst bereid je goed en makkelijk, door het temperatuurbereik van 40 °C tot 100 °C, net als soep en gekookte eieren of roerei. Zelfs zoetigheden haal je uit de stoomoven, zoals een lekker dessert, yoghurt, havermoutpap, jam of sap.

Elektrisch koken is de toekomst en inductiekolken het meest populair. De inductiekookplaten van Miele zijn uit te breiden met fijne opties zoals de PowerFlex-kookzone die bepaalde delen van de plaat extra intensief verwarmt. Het vermogen van meerdere zones wordt naar één zone gebracht, ideaal wanneer je gaat wokken bijvoorbeeld! Een grote pan of braadslede wordt tevens veel gelijkmatiger verwarmt. Met Miele kun je zo uitgebreid en flexibel koken, volledig naar jouw smaak.

Nieuwe Keuken

Wie kiest voor de keukenapparatuur van Miele kiest voor kwaliteit, techniek, gebruikersgemak en innovatie functies. Dit is precies wat Miele consumenten beter wil laten zien en ervaren wanneer ze opzoek zijn naar een nieuwe keuken in één van de diverse Nederlandse Miele premium partner keukenshowrooms. Het Miele keuken display en etalage meubel helpen hierbij. Op het grote LED scherm worden de keukeninnovaties van Miele getoond en gedemonstreerd. Communicatieboxen met text vertalen over de waarden en ‘call to action’ van Miele’s keukenapparatuur. De grote verlichte box toont de meest actuele branding zoals die van de het Generatie 7000 programma. Het display meubel kan uitgebreid worden met een kast met ingebouwde Miele stoomoven, onder en boven voorzien van LED verlichte branding en communicatie. Het licht en beweging trekt de aandacht zo ook de LED verlichte logo boxen bovenin de meubels. De strakke vormgeving, corporate kleuren en duurzame realisatie sluiten naadloos bij het Miele merk en haar producten aan; kwaliteit en duurzaamheid voor het perfect resultaat!

 

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?