Restaurant

Internova | Office Design

Where The Light Is

Sfeervol professioneel kantoor voor lichtleverancier uit Brabant.

Puur omdat we graag zien in het donker maakt licht zich uitermate nuttig, maar buiten praktische redenen is licht ook vooral prettig en sfeervol. Al sinds de prehistorie zoeken we daarom naar bronnen om onszelf bij te lichten. Licht is onderdeel van ons leven, we zijn er dagelijks mee bezig en mede dankzij de uitvinding van de gloeilamp door Edison ontwikkeld het zich voortdurend.

Gang trap

Compleet Programma

Internova in Breda heeft ruim 20 jaar ervaring in verlichting en is de laatste jaren met name gespecialiseerd in LED verlichting voor retail. Haar LED armaturen voldoen aan de hoogste eisen qua duurzaamheid en energiebesparing. Internova biedt een compleet programma designarmaturen en geeft advies in de beste variatie in lichtkleuren en -sterkten met als doel een zo optimaal aantrekkelijke winkelbeleving te realiseren.

Creative Office Interior Design - Staircase

Professioneel & Gezellig

We ontwierpen voor Internova een professioneel en gezellig kantoorinterieur, precies zoals de organisatie zelf. Het kantoor is huislijk en volmaakt. De combinatie van donkere en lichte, van natuurlijke en industriële kleuren en materialen, sluit naadloos aan bij haar cultuur, regio, producten en diensten. Het nieuwe kantoor heeft twee verdiepingen met verschillende ruimtes zoals vergader- en werkkamers, een lunchruimte, een bar en showroom die zijn verbonden met elkaar middels een hoge entree hal met vide en karakteristieke trap.

 

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?