INDI.nl | Office Design

People Engine

Een dieplepelbak met tanden nodig? Een boorbus? Een ontbramer misschien? INDI.nl in het Groningse Leek is met 454.716 artikelen dé onderdelen webshop voor de industrie. Dat begint vanzelfsprekend met een perfect ingeregelde webomgeving en logistiek die levert wat wordt beloofd. Maar snel- en veel onderdelen kunnen leveren is één ding. Je maakt in zo'n specifieke markt pas het verschil met industriekennis, waarmee de klant de beste keuze maakt voor zijn job-to-be-done. INDI.nl maakt dat waar en dat wordt door klanten gewaardeerd. En dus vind je in het kantoor een mengelmoes die uiteen loopt van technisch specialisten, salesmensen met industriekennis, front-end developers en data-analisten tot online marketeers.

Passie voor Industrie

Het nieuwe kantoor van INDI.nl ademt in alles de kernwaarde uit van het bedrijf: passie voor industrie. De lampen, de robuuste scheidingswanden en natuurlijk de accentuerende inzet van de opvallend gekleurde INDI-bakken, waaruit orders worden verzameld en verzonden. Het interieur maakt glashelder waar het om gaat: hier leeft een frisse kijk op serviceverlening aan de industrie.

Service

Binnen een bedrijf dat intern zo divers is, is het ook van levensbelang dat je service kunt verlenen aan elkaar. Slim geplaatste, comfortabele vergader/bespreekhoeken maken het mogelijk elkaar te vinden en elkaars kennis te verbinden. Daarnaast biedt de indeling van het kantoor je alle gelegenheid om geconcentreerd aan de slag te gaan.

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?