Gran Food | Hospitality Design

Food Academy

Marketing kookstudio voor internationaal levensmiddelenbedrijf in voormalig bedrijfsmagazijn.

GranFood, specialist in sales, distributie en marketing van internationale A-merken in food is als onderdeel van GBfoods een van Europa’s grootste levensmiddelenbedrijven, actief in Italië, Spanje, Afrika, Rusland en de Benelux. Haar zeer gemotiveerde team heeft jarenlange ervaring en lokale knowhow op het gebied van shopper- trade- en productmarketing, sales, supply chain, customer service en finance en geeft full-service ondersteuning aan merken als Grand’Italia, Ocean Spray, Saitaku, Devos & Lemmens en Ponti.

LIVE

GranFood besloot haar dienstverlening uit te breiden met een in-house Food Academy waar ze haar brede clientèle informeert, inspireert en activeert qua food productinnovatie, -ontwikkeling, -presentatie en -bereiding. De Food Academy is voorzien van een state of art kookstudio met ruim kookeiland met dubbele inductiekookplaat en camera’s die alles wat in de keuken bereid wordt direct live op groot scherm laten zien. Klanten schuiven aan op barkrukken aan het grote kookeiland of op de zeer comfortabele lederen stoelen aan de grote eikenhouten eettafel in het midden van de Food Academy. In het zitje in de hoek kunnen zij één op één gesprekken voeren en kan GranFood interviews met de chef’s en en andere foodspecialists houden die door haar klanten live bijgewoond kunnen worden.

METROTEGELS

Het voormalige magazijn heeft haar industriële karakter behouden middels het dito interieur gekenmerkt door het keukeneiland afgewerkt met stalen damwandprofiel en voorzien van geleefd houten koof waarin de afzuiging is verwerkt. Muurkasten voorzien van eikenhouten planken en metrotegels, zwart stalen glaswanden, een open plafond, twee kleuren betonstuc, robuust meubilair en oud groen-, grijs- en bruintinten maken de ruimte qua industriële look & feel compleet. Achterin achter de glaswanden bevindt zich de nieuwe boardroom in geheel dezelfde karakteristieke stijl. Deze is voorzien van de laatste snufjes qua digitale presentatie en videoconferentie. Zo kan tevens het buitenlandse moederbedrijf indien gewenst gemakkelijk deelgenoot worden gemaakt van alle nieuwigheden op food gebied in GranFood’s gloednieuwe Food Academy.

 

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?