Estate Digital | Office Design

Digital Playground

Levendig kantoor voor innovatief internet bureau geïnspireerd op een digitaal grid.

Online laat economische reuzen van vroeger instorten en snotneuzen op een zolderkamer een gooi doen naar marktleiderschap. ‘Disruptive’ is in het zakenleven bijna een Nederlands woord geworden. En dat terwijl internettechnologie zélf een ‘schone’ wetenschap is. Nullen en enen in perfecte balans.

Full Service

Voeg daarbij een heldere en stevige strategie en een projectaanpak die de klant-van-de-klant centraal stelt. Zo creëer je rust en stel je organisaties in staat hun online doelen te behalen.  En zo komt het ook dat full service internet bureau Estate uit Tilburg al ruim 20 jaar succesvol actief is in de online wereld – een eeuwigheid in het internet-tijdperk.

De Mens Centraal

Estate focust zich op de essentie. Het toevoegen van waarde. Simpel. Doeltreffend. De klare lijn. Met de mens centraal. Als het kantoor wordt uitgebreid en heringericht, zijn dat dan ook de gegeven waardes. Bij het binnenkomen moet meteen duidelijk zijn waar Estate voor staat en wat je als klant mag verwachten.  De zichtlijnen geven de logica van de inrichting weer. Het meubilair in zwart-wit contrasten is strak maar uitnodigend en de opstelling praktisch. De vertaling van alles waar Estate voor staat: hier wordt gewerkt. Met plezier. En met succes.

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?