REV'IT! RACING TECHNOLOGY CENTER | HOSPITALITY DESIGN

Dazzling Double Decker

State of the art mobile Racing Technology Center voor REV’IT! motor sport.

Motorkledingmerk REV’IT! wordt gedreven door passie, binnen haar eigen organisatie en haar vakgebied, een industrietak die een variëteit aan producten, technologieën en diensten ter wereld brengt voor miljoenen motorliefhebbers wereldwijd. Alles wat REV’IT! doet meet men af aan haar drie kernwaarden: design, performance en innovatie. REV’IT! geldt als een specialist in engineering, ontwikkeling en design op motorkleding- en accessoiresgebied. Haar in-house R&D center speelt hierin een cruciale rol en kreeg onlangs een gewichtig mobiel verlengstuk, de REV’IT! Racing Technology Center.op de MotoGP!

FEEDBACK

Want om echt te weten waar de beste motorkleding aan moet voldoen, moet je volgens REV’IT! je activiteiten tot het hoogste niveau brengen. REV’IT! Is derhalve al jaren thuis op de MotoGP, dé klasse van motorwegwedstrijden voor de motoren van Honda, Yahama, Suzuki, Aprillia en Ducati die sinds 2002 deel uitmaakt van het wereldkampioenschap wegrace georganiseerd door de Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM). 

REV’IT! gebruikt de feedback van haar rijders, zoals Danilo Petrucci en Alvaro Bautista, die op het hoogste niveau strijden voor de winst, en implementeert de opgedane kennis in het ontwikkelingsproces van haar kleding. Gedurende het 2019 seizoen nam REV’IT! een belangrijke volgende stap qua product & technology development en onthult vol trots haar eigen Racing Technology Center. 

INTERIEUR & EXTERIEUR

De uit twee verdiepingen bestaande zwarte mobiele reus heeft zijn vaste plek op de Europese MotoGP’s. Vanuit het R&D center op de begane grond worden de diverse REV’IT! rijders gedurende het gehele raceweekend voorzien van professionele track-side services. Ook wordt hier de belangrijke R&D data verzameld. Op de tweede verdieping bevindt zich het hospitality gedeelte. Een press box met panoramisch uitzicht, voor privégesprekken en -interviews met de rijders, en tevens loungeruimte waar zij zich privé terug kunnen trekken om even te ontspannen door bijvoorbeeld een motorracegame te spelen tegen elkaar.

Hiernaast bevindt zich op dezelfde vloer een tweede lounge met cocktailbar en afgesloten mini boardroom voorzien van het laatste op het gebied van media en communicatie. REV’IT’s rijke race-historie mag niet ontbreken en is duidelijk zichtbaar middels diverse items zoals origineel gesigneerde racehandschoenen van (voormalig) REV’IT!-rijders Randy de Piniet en voormalig wereldkampioen uit 2015 Kenan Sofuoğlu. Kussens gemaakt van oude racepakken sieren de lounge bank. Van buiten tot binnen maakten wij dit nieuwe Race Technology Center tor één grote sensationele REV’IT! merkbeleving. Van de mat-zwarte stalen koelribben en verzonken doorlopende zwarte ramen aan de buitenkant, tot het zwart-wit mat en hoogglans, metallic en high-tech interieur met aluminium futuristische bar en side tables en lounge bank voorzien van hightech stoffering. Welkom bij REV’IT!”s Racing Technology Center op de MotoGP!

 

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?