Cingel College | Hospitality Design

Chef Schooling

Hip Studenten Restaurant voor Bredase horeca & hospitality opleiding.

Bij CiCO, de kantine en restaurant van het Cingel College Breda geen diepvriesfrieten en uit een zakje, uitgeserveerd door een tweedejaars student, Want gelukkig zien we dat de aandacht voor horeca als professie eindelijk ook in Nederland wel degelijk toeneemt. Bedrijven (en klanten!) kiezen vaker voor kwaliteit. Voor medewerkers met een degelijke horeca-opleiding ontstaat dan ook steeds meer waardering.

Kwaliteit

Kwaliteit begint bij het personeel. Daarom zorgt een goede chef er altijd voor dat zijn crew lekker en gezellig samen gegeten heeft, voordat de eerste gasten komen. Dat zou bij een goede horeca-opleiding niet anders moeten zijn, dachten ze bij het Bredaase ROC. En dus vroegen ze ons kantine Bij CiCO uit te breiden met een restaurant.

ROC West Brabant

Het Cingel College werkt samen met haar studenten die hun eigen verantwoordelijkheid hebben en begeleidt worden naar hun behoefte. Op het Cingel College wordt gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten en helpt men elkaar om samen op een hoger niveau te komen. De persoonlijke aandacht zie je ook terug in de manier waarop je benaderd wordt op de school, haar restaurant, de bakkerswinkel en de brasserie. Het Cingel College is onderdeel van ROC West-Brabant, de grootste beroepsonderwijsinstelling (praktijkonderwijs, vmbo en mbo) in de regio.

 

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?