Cingel College | Hospitality Design

Good Food

Bij CiCO, de nieuwe kantine van het Cingel College Breda geen diepvriesfrieten en uit een zakje, uitgeserveerd door een tweedejaars student, Want gelukkig zien we dat de aandacht voor horeca als professie eindelijk ook in Nederland wel degelijk toeneemt. Bedrijven (en klanten!) kiezen vaker voor kwaliteit. Voor medewerkers met een degelijke horeca-opleiding ontstaat dan ook steeds meer waardering.

Kwaliteit

Kwaliteit begint bij het personeel. Daarom zorgt een goede chef er altijd voor dat zijn crew lekker en gezellig samen gegeten heeft, voordat de eerste gasten komen. Dat zou bij een goede horeca-opleiding niet anders moeten zijn, dachten ze bij het Bredaase ROC. En dus vroegen ze ons de kantine te transformeren naar 'CiCO Canteen'.

Hergebruik

Geen grootschalige verbouwing, maar zoveel mogelijk hergebruik van meubels en middelen waar mogelijk. En zo toch een zaak die zich qua uitstraling gemakkelijk kan meten met wat je verwacht in een moderne, stedelijke omgeving.

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?