Cingel College | Hospitality Design

Take a Break

Hostel style student breakout.

Kwaliteit begint bij het personeel dachten ze bij Cingel College in Breda onderdeel van scholengemeenschap ROC West-Brabant. De school die MBO opleidingen aanbiedt in de richting Brood & Banket, Facilitair, Horeca en Toerisme, vroeg ons een eigentijdse break out te ontwerpen die net goed de lobby van een jeugdig budget hotel in Berlijn of hostel in Londen had kunnen zijn.

Dozen

Twee grote dozen waar je ook in zitten kunt, fungeren tevens als opslag voor de klapstoelen welke gebruikt worden tijdens diploma uitreikingen. Ze verdelen de ruimte in zones met tafels, een koffiehoek en podium bank. De Look & Feel van het interieur refereert aan een moderne stedelijke omgeving.

ROC West Brabant

Het Cingel College werkt samen met haar studenten die hun eigen verantwoordelijkheid hebben en begeleidt worden naar hun behoefte. Op het Cingel College wordt gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten en helpt men elkaar om samen op een hoger niveau te komen. De persoonlijke aandacht zie je ook terug in de manier waarop je benaderd wordt op de school, haar restaurant, de bakkerswinkel en de brasserie. Het Cingel College is onderdeel van ROC West-Brabant, de grootste beroepsonderwijsinstelling (praktijkonderwijs, vmbo en mbo) in de regio.

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?