studiomfd | Wij zorgen er voor dat de branding van je event volledig aansluit op je wensen
studiomfd | Voor de branding van de aanmeldformulieren zorgen wij voor een zo aantrekkelijk mogelijke uitstraling die bij je merk past
studiomfd | De branding van je event moet aan alle kanten voldoen aan het merkverhaal

Albert Heijn | Branding

Kids Chefs Battle

Fris nieuwbakken branding voor Albert Heijn’s Allerhande Kids Kook Battle.

In opdracht van Young Perfect ontwierpen we de branding voor de tweede editie van Albert Heijn Allerhande Kids Kook Battle. Young Perfect stak het evenement is een geheel nieuw jasje en verzorgde deze geweldige activatie van concept tot perfecte executie. In 5 Albert Heijn XL werd tegelijkertijd gestreden om de titel Allerhande Kids Chef 2017 en de hoofdprijs, een kookworkshop op het Allerhande Kerstfestival.

studiomfd | Door middel van branding kunnen wij er voor zorgen dat het event de gewenste uitstraling bevat
studiomfd | Wij verrichten ook de branding van posters en ander reclamemateriaal waarmee jij je merk onder de aandacht brengt

Gezond

De Allerhande Kids Kook Battle was onderdeel van de Dutch Agri Food Week met als van de initiatieven; kinderen vaker en gezond(er) laten koken. Enthousiaste jonge chef-koks en souschefs werd dan ook gevraagd een lekker en gezond recept op te sturen. Degene waarvan de professionele Albert Heijn jury de recepten jury koos, mochten het verdeeld over 5 AH XL filialen tegen elkaar opnemen. En het filiaal met de meeste aanmeldingen? Daar werden de deelnemertjes door niemand minder dan host, rapper en presentator Yes-R onthaald!

studiomfd | Alle onderdelen van het event worden bij de branding zodanig aangekleed dat het aansluit op het merkverhaal
studiomfd | De branding speelt een vitale rol bij de merkperceptie en het gevoel dat je wilt overdragen
studiomfd | Met onze branding zorg je voor een betere zichtbaarheid van je merk waardoor de betrokkenheid groter is

Fris

De nieuwe branding voor het evenement oogt fris, kleurrijk, jong en dynamisch. Een koksmuts, koekenpan en kook battle foto visualiseren het thema en doelgroep. De achtergrond in fel groen geblokte Boerenbont ruit geeft de branding een vrolijk Hollands tintje.

Klik hier voor de aftermovie!

Recente projecten

Geïnteresseerd in een samenwerking?