Fanshop NAC krijgt complete facelift

BREDA - Deze zomer krijgt de fanshop van NAC een complete make over. De Bredase club krijgt de merchandise weer in eigen beheer en gaat daar het maximale uit halen. NAC vroeg Stichting Samen voor NAC om de fanshop onder handen te nemen. ,”NAC lééft; er is zoveel meer uit die fanshop te halen", vindt Jean-Paul Kuypers van de stichting. En dus gaat deze volledig op de schop. De Fanshop moet ook een plek worden om gewoon voor je plezier heen te gaan.’' De stichting benaderde ons voor het nieuwe ontwerp. Samen bezochten we het NAC-museum en bekeken diverse documentaires waaronder Avondje NAC. “Om de vibe te voelen, om te laten zien waar het over gaat. De shop moet NAC uitstralen. Huiselijk, maar professioneel.’'

We delen die mening en willen graag van het huidige ‘Zeeman-uiterlijk‘ af. Wij denken dat NAC met een goed uitgedachte fanshop veel meer inkomsten kan genereren. Tijdens de presentatie onlangs in de een Skybox van het stadion verwoorden we dit als volgt: “Je hebt geen etalage vol shirts nodig om iets te verkopen in een NAC-winkel, want dat hart van de supporter klopt al super hard voor NAC. Liever zorg ik voor genoeg zicht vanaf buiten waardoor je graag naar binnen wilt.

Gezellig & Professioneel

Er zal ongeveer 20 vierkante meter winkelruimte bijkomen.Ook hebben we beter rekening gehouden met looplijnen, er komt een koffiehoek en de shop wordt meer rolstoelvriendelijk. De nieuwe fanshop krijgt een robuustere, warme en gezellige look & feel door gebruik van een buizensysteem voor de rekken met houten planken, een wand van baksteen en een mooie houten vloer. Helemaal achterin de winkel komt de counter. Op de wand erachter een remake van graffiti van de oude B-Side. Rechts daarvan in de hoek komen de pashokjes. Voor de pashokjes komt een heerlijke zwart lederen bank waar je kunt chillen en wachten, of even op de spelcomputer een potje FIFA kunt spelen.

Naast een geheel nieuwe fanshop, wordt er ook een nieuwe website gebouwd waar NAC-artikelen te koop aangeboden zullen worden. De nieuwe NAC-fanshop gaat 3 augustus open. Schrijf die datum met dikke letters in je agenda want die dag houdt NAC ook zijn open dag!

Recente artikelen

Up-to-date blijven van de laatste nieuwsberichten?