Interior Design Rotterdam

Met de interior design in Rotterdam van studiomfd wordt jouw vestiging een ware experience!

Projecten Contact

Toe aan een nieuw interior design in Rotterdam?

Komen jouw (potentiële) klanten regelmatig langs bij jouw op kantoor. Dan heb jij een goede  reden om van jouw kantoor een ware ervaring te maken. Als ontwerpbureau met meer dan 20 jaar ervaring in interior design in Rotterdam zijn wij als geen ander in staat om dit waar te maken. In die 20 jaar hebben we al verschillende projecten gerealiseerd voor gerenommeerde klanten. Jouw pand staat bij ons voor meer dan alleen een saaie werkplek. Het is namelijk dé plek om je klanten te overtuigen van je waarden!

Meer dan alleen interior design in Rotterdam

Onze services kunnen meer voor je betekenen dan simpelweg interior design in Rotterdam. Wij maken er een echte experience van! Dit doen we voor retail, office, hospitality-design en branding. In het proces houden we rekening met jouw merk, je verhaal, je identiteit en de functie. Naast het merk en de functionaliteit van de gebruiksruimten is het ook van groot belang om het pand voor te bereiden op de toekomst. Hiervoor maken we gebruik van moderne ontwerpen en zorgen we er voor dat er gemakkelijk geüpgrade kan worden zodat jouw pand nooit stil staat.

Het proces van interior design in Rotterdam

Iedere onderneming heeft iets speciaals wat het onderscheid van de rest. Wij vertalen dit unieke karakter naar het design van jouw pand. Door middel van goed overleg proberen we te achterhalen wat de karakteristieke waarden zijn van jouw organisatie om vervolgens dit karakter tot in de kleinste detail over te brengen in het ontwerp. Geen klant is bij ons hetzelfde, daarom is goed overleg van groot belang. Wil jij de mogelijkheden bespreken of meer weten over ons? Kom dan met ons in contact zodat wij je kunnen helpen bij je interior design in Rotterdam.

Neem contact op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact op!