Interior Design Breda | De transformatie van het kantoor van Wonenlimburg

Interior Design Breda

Jouw klanten moeten jouw merkverhaal kunnen beleven!

Projecten Contact

Studiomfd verzorgt het interior design in Breda

Studiomfd is een ervaren ontwerpbureau dat actief is in de retail-, office- en hospitalitydesign. Wij brengen cultuur en commercie samen. De uitstraling van je interieur kan nu, meer dan ooit, gebruikt worden om je klanten over de streep te trekken. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent, door middel van het interieur kun jij er voor zorgen dat je als bedrijf een unieke meerwaarde kunt leveren. Het eerste beeld dat klanten van jou of je organisatie krijgen speelt hierin een vitale rol. Het moet voor je klant duidelijk zijn wie jij bent en wat jou zo bijzonder maakt. Wanneer je je unieke kwaliteiten weet te benutten en ook nog eens kunt vertalen in het interieur ontwerp, zullen de klanten en krachtigere band krijgen met jouw organisatie. Branding is hierbij het sleutelwoord en behoort ook tot een van de services die wij bij het interior design in Breda aanbieden.

Interior Design Breda voor de horecabranche

Als designbureau zijn we al meer dan 20 jaar actief in het realiseren van uitnodigende plekken. Dit doel hebben we al met verschillende projecten gerealiseerd waaronder het project Chef Schooling voor het Cingel College. In dit project is de kantine/het restaurant omgetoverd tot een hippe en welkome eetgelegenheid. Want ook in Nederland begint kwaliteit in de hospitality branche een steeds grotere rol te spelen. Men is bereid meer uit te geven voor de bijzondere service, maar ook voor de uitstraling van het restaurant. Met interior design in Breda maken we maximaal gebruik van deze ontwikkeling.

Interesse in interior design in Breda?

Door jouw unieke kwaliteiten in kaart te brengen bepalen we gezamenlijk de identiteit van je merk en wat jij aan de klanten wilt overdragen. Op basis hiervan kunnen wij het interior design in Breda voor je uitvoeren. Wij helpen je bij het overdragen van jouw merkverhaal naar je klanten. Neem contact op met ons om de mogelijkheden van interior design in Breda te bespreken.

Wij helpen je graag!

Kies voor een betrouwbare en ervaren professional wanneer het om jouw interior design gaat.